TalkingChina vyhrála nabídku na dodavatele překladatelských služeb společnosti LYNK&CO

Následující obsah je přeložen z čínského zdroje strojovým překladem bez dodatečných úprav.

Na konci roku 2023 TalkingChina úspěšně vyhrála nabídku na srovnávací projekt manuálu automobilového designu společnosti LYNK&CO a začala s ní spolupracovat.Překladový obsah poskytovaný TalkingChina zahrnuje především překlad a rozvržení Geely LYNK&CO Automotive Brand Visual Identification Specification Guide v čínské angličtině.

LYNK&CO je globální nová špičková značka, kterou společně založily Geely Automobile, Volvo Cars a Geely Holding Group.
LYNK&CO

Filozofie značky LYNK&CO je „zrozená globálně, otevřená a propojená“;Modely pod její deštníkem vede Volvo Cars a společně vyvíjejí Geely Automobile a Volvo Cars.Integruje vysokou estetiku, vysokou hodnotu, špičkovou technologii, vysoký výkon a vysokou bezpečnost s předním uspořádáním globální výroby a prodeje.Komplexně srovnává luxusní značky z hlediska produktové technologie, výrobního procesu a konfiguračních standardů.

Automobilový průmysl zahrnuje mnoho oborů, jako je strojírenství, elektronika, chemie atd. a překladatelé potřebují mít odpovídající odborné znalosti, aby zajistili přesný překlad odborné terminologie a odborného jazyka.TalkingChina jako zavedený poskytovatel překladatelských služeb v automobilovém průmyslu navázala dlouhodobé a stabilní vztahy spolupráce s mnoha mezinárodně uznávanými automobilovými značkami, jako jsou BMW, Ford, Volkswagen, Porsche, Lamborghini atd. Obsah překladů, který jim byl poskytnut, zahrnuje ale není omezena na odborné dokumenty, jako jsou zásady a předpisy, zprávy, právní smlouvy, modely automobilů, vnitřní struktura a údržba.

V budoucnu bude TalkingChina i nadále poskytovat vysoce kvalitní jazyková řešení, která zákazníkům pomohou expandovat na globální trh.


Čas odeslání: 21. června 2024